Kabupatèn Paser

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupaten Paser
Lambang Kabupaten Paser

Lambang Kabupaten Paser
Lokasi Kalimantan Timur Kabupaten Paser.svg

Peta lokasi Kabupaten Paser
Koordinat : 0°45'18,37" - 2°27'20,82" LS
115°36'14,5"-166°57'35,03" BT
Motto: Paser Buen Kesong
bahasa Pasir : Paser Berhati Baik
Provinsi Kalimantan Wétan
Ibukutha Tanah Grogot
Jembar 11.603,94 km²
Pedunung  
 · Cacahé 172.608 jiwa (2003)
 · Kapadhetan 15 jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan 10
 · Désa/kelurahan 109
Dhasar hukum
Tanggal
Dina dadi {{{hari jadi}}}
Bupati Ridwan Suwidi
Kodhe area telepon 0543
APBD
DAU {{{dau}}}
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: www.paserkab.go.id

Kabupatèn Paser iku kabupatèn ing Provinsi Kalimantan Wétan, Indonesia. Ibu kutha kabupatèn iki dumunung ing Tanah Grogot.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn_Paser&oldid=815419"