Kabupatèn Kapuloan Talaud

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Kapuloan Talaud
120px
Lambang Kepulauan Talaud
Motto: "---"
Lokasi Sulawesi Utara Kabupaten Kepulauan Talaud.svg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: ---
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

8 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Protestan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonesia lan liyane

Kabupatèn Kapuloan Talaud iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Lor, kutha yaiku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Kapuloan Talaud katata jroning 8 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Beo
  2. Damau
  3. Essang
  4. Gemeh
  5. Kabaruan
  6. Lirung
  7. Melonguane
  8. Nanusa
  9. Rainis
  10. Tampanamma

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Sulawesi Utara