Kutha Bitung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Bitung
120px
Lambang Kutha Bitung
Motto: "---"
Lokasi Sulawesi Utara Kota Bitung.svg
Dina Dadi: 15 Agustus 1990
Walikutha: Hanny Sondakh
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

1.583 km²
Distrik
 - Cacahe:

5 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 147.680 jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Protestan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonesia lan liyané

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kutha Bitung iku salah siji kutha ing Provinsi Sulawesi Lor, kutha-kutha liyané : Manado, Tomohon lan liya-liyané. Jembar wilayah kutha iki ± 1.583 km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[sunting | sunting sumber]

Kutha Bitung ketata jroning 5 kecamatan, --- desa/kelurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kutha iki yaiku:

  1. Bitung Barat
  2. Bitung Selatan
  3. Bitung Tengah
  4. Bitung Timur
  5. Bitung Utara

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Bali menyang: Sulawesi Lor
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Bitung&oldid=811340"