Kabupatèn Minahasa Lor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Minahasa Lor
120px
Lambang Minahasa Lor
Motto: "---"
Lokasi Sulawesi Utara Kabupaten Minahasa Utara.svg
Dina Dadi: ---
Ibukutha: Airmadidi
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahé:

8 kecamatan
Pedunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Minahasa Lor (Basa Indonesia: Kabupaten Minahasa Utara), iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Lor, kutha Airmadidi iku ibukutha kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hektar.

Géografis[sunting | sunting sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[sunting | sunting sumber]

Kabupatèn Minahasa Lor ketata saka 8 kecamatan, --- desa/kalurahan. Kecamatan-kecamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Airmadidi
  2. Dimembe
  3. Kalawat
  4. Kauditan
  5. Kema
  6. Likupang Kulon
  7. Likupang Wétan
  8. Wori

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | sunting sumber]

Pranala nJaba[sunting | sunting sumber]