Jajahan jaban rangkah Prancis

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Artikel iki bagéan saka seri bab:
Pamérangan Administratif Prancis

(klebu: Region jaban rangkah)

(klebu: Departemen jaban rangkah)

Komunitas kutha
Komunitas Aglomerasi
Komunitas komun
Klompok ''Aglomerasi'' anyar

Associated communes
Municipal arrondissements

"Kolèktifitas jaban rangkah"
Sui generis kolèktifitas
"Negara jaban rangkah"
Teritori jaban rangkah
Pulo Clipperton

Jajahan jaban rangkah (Basa Prancis: collectivité d'outre-mer utawa COM), kaya region Prancis (Basa Prancis: régions), sakabèhané, minangka tahap pisanan pamérangan administratif Prancis. Jajahan jaban rangkah Prancis nyakup sawetara tilas tèritori jaban rangkah Prancis lan entitas jaban rangkah Prancis liyané kanthi status tinamtu, kabèh diwènèhi jeneng collectivité d'outre-mer déning reformasi konstitusi tanggal 28 Maret 2003.

Ing tanggal 31 Maret 2011, ana lima jajahan jaban rangkah Prancis:

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]