Endhog asin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Endhog asin

Endhog asin iku salah sawijining panganan khas Indonésia lan akèh tinemu didol ing tlatah Kabupatèn Brebes. Endhog asin iku kagawé saka prosès pengasinan kanthi ngekum endhog bèbèk utawa pitik ing campuran uyah lan bata kang wis didheplok. Prosesé kira-kira 2 minggu.[1] samenika kathah variasi raos saking endhog asin.

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Endhog_asin&oldid=879529"