El Alamein

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pemakaman Perang Persemakmuran ing 'Alamain

'Alamain, al-'Alamain, utawa El Alamein (basa Arab: العلمين) kuwi sawiining kutha ing Mesir kulon-lor, ing pesisir Segara Tengah. Saiki kutha iki dadi plabuhan gedhé kanggo ngapalaké lenga.

Sajarah[sunting | sunting sumber]

'Alamain minangka panggung kanggo loro pertempuran sajroning Perang Donya II.

Pariwisata[sunting | sunting sumber]

Kutha iki nduwèni lapangan pemakaman militer Jerman, Italia, lan Britania Raya (bebarengan karo Persemakmuran uga).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=El_Alamein&oldid=814157"