Eijsden

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gemeente Eijsden
Flag of Eijsden.png Coat of arms of Eijsden.png
Gendéra Eijsden Lambang Eijsden

LocatieEijsden.png

Eijsden ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 20,76 km²
Pedunung: 11.506 jiwa (1 November 2007)
Situs wèb resmi: http://www.eijsden.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Manon Pelzer

Eijsden iku sawijining gemeente ing provinsi Limburg, Walanda.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Eijsden&oldid=814502"