Basa Slavik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Topik Indo-Eropah

Basa Indo-Eropah
Albania • Anatolia • Armenia
Baltik • Keltik • Dasia^ • Jermanik
Yunani • Indo-Iran • Italik • Frigia^
Slavia • Trasia^ • Tokharia
 

^ durung dikategorisasi

Bangsa Indo-Eropah
Albania • Anatolia • Armenia
Baltik • Keltik • Jermanik
Yunani • Indo-Arya • Indo-Iran
Iranik • Italik • Slavia
Trasia • Tokharia
 
Bangsa Proto-Indo-Eropa
Basa • Masarakat • Agama
 
Hipotesis Urheimat
Hipotesis Kurgan • Anatolia
Armenia • India • TKP
 
Studi Indo-Eropa

Basa-basa Slavik iku sawijining cawang rumpun basa saka basa-basa Indo-Eropah.

Sacara tradisional ana telung cawang utama basa-basa Slavik:

Lokasi[sunting | sunting sumber]

Basa-basa Slavik dituturaké ing Eropa Wétan, Eropa Kidul (Balkan) nganti sisih lor bawana Asia ing sebrangé Jepang


Nyunting Basa Slavik


Peta basa-basa Slavik ing Eropah

Ciri[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_Slavik&oldid=870394"