Basa Bélarus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Basa Bélarus (ing basa Bélarus беларуская мова, BGN/PCGN: byelaruskaya mova, Ngèlmiah: belaruskaja mova, łac.: biełaruskaja mova), iku basané bangsa Bélarus. Basa iki yaiku salah sijiné basa resmi ing Bélarus. Basa iki katulis mawa aksara Sirilik. Senadyan basa iki basa resmi ing Bélarus, sabagéyan gedhé pedunungé luwih akêh nganggo basa Rusia. Basa Bélarus iki kalebu rumpun basa Slavik Wétan lan isih cedhak karo basa Ukraina lan Rusia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_Bélarus&oldid=833649"