Basa Slavik Kulon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Basa Slavik Kulon iku sawijining sub-klompok basa Slavik sing utamané dituturaké ing Eropah Tengah. Basa-basa sing klebu klompok iki utamané yaiku:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_Slavik_Kulon&oldid=822529"