Basa Slavik Wétan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Basa Slavik Wétan iku sawijining sub-klompok basa Slavik sing utamané dituturaké ing wilayah tilas Kekaisaran Rusia lan para pendahulunya. Basa-basa sing klebu klompok iki antara liya:

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_Slavik_Wétan&oldid=825961"