Arcen en Velden

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gemeente Arcen en Velden
Flag of Arcen en Velden.gif Coat of arms of Arcen en Velden.png
Gendéra Arcen en Velden Lambang Arcen en Velden

LocatieArcenEnVelden.png

Arcen en Velden ing Walanda

Katrangan cekak
Provinsi: Limburg
Jembar: 41,54 km²
Pedunung: 8.740 (1 November 2007)
Situs wèb resmi: http://www.arcenenvelden.nl
Pulitik
Burgemeester (Walikutha): Fons Tans

Arcen en Velden iku sawijining gemeente ing provinsi Limburg, Walanda. Kutha iki miturut rencana ing tanggal 1 Januari 2010 bakal nggabung karo Venlo.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Arcen_en_Velden&oldid=814460"