Aegea Lor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Periphery Aegea Lor
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
Location of Aegea Lor Periphery in Greece
 
Negara: Yunani
Ibukutha: Mytilene
Prefectures: Chios
Lesbos
Samos
Populasi: 208.151 (2005)
Area: 3.836 km² (1.481 sq.mi.)
Kapadhetan: 54 /km² (141 /sq.mi.)
Website: www.northaegean.gr

Aegea Lor kuwi sawiji saka telulas periphery ing Yunani. Tlatah iki dumadi saka prefecture Chios, Lesbos lan Samos.

Komunitas Utama[sunting | sunting sumber]

Peta periphery Yunani Wilayah Administratif ing Yunani Gendéra Yunani

Aegea Kidul | Aegea Lor | Attika | Epirus | Kapuloan Ionia | Kreta | Makedonia Tengah | Makedonia Kulon | Makedonia Wétan lan Trasia | Peloponnesa | Tesalonika | Yunani Kulon | Yunani Tengah |

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Aegea_Lor&oldid=813188"