Abon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abon
Abon sapi.JPG
Abon kang siap dihidangake
Informasi
Asal China
Penyajian lan bahan
Bahan Daging

Abon yaiku panganan kang digawe saka daging kang disuwir-suwir lan dibumboni banjur digoreng.[1]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Abon&oldid=832109"