Bubur

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
bubur sumsum

Bubur ya iku istilah umum tumrap panganan ingkang awujud campuran bahan padhet lan cuwèr, kanthi komposisi sing cuwèr luwih akèh. Jroning bab panganan, bubur ateges panganan lembèk sing digawé saka bahan beras, glepung, tela, kacang-kacangan, lsp sing digodhog.[1]

Jinis-jinis bubur :[sunting | sunting sumber]

Jinis bubur miturut bahané[sunting | sunting sumber]

  1. Bubur Kacang Ijo [2]
  2. Bubur Ayam [3]
  3. Bubur Sumsum [4]
  4. Bubur Gandum [5]

Jinis bubur miturut tlatah asalé[sunting | sunting sumber]

  1. Bubur Manado
  2. Bubur Pontianak


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bubur&oldid=830331"