Yuki Kashiwagi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Yuki Kashiwagi
Alias Yukirin (ゆきりん?)
Asal Kagoshima, Prefektur Kagoshima, Jepang
Génré J-pop
Taun aktif 2006 - sekarang
Label King Records
Magepokan karo AKB48

Yuki Kashiwagi (柏木 由紀 Kashiwagi Yuki?, lair ing Kagoshima, 15 Juli 1991; umur 23 taun) inggih punika penyanyi idola Jepang anggota sekaligus kapten Tim B AKB48. Piyambakipun ugi anggota unit French Kiss dari AKB48.

Karier[sunting | sunting sumber]

Menawi tasih sekolah dasar, piyambakipun sanget remen Morning Musume lan nggadahi cita-cita dados idola.[1] Piyambakipun sanget bingah ningali DVD konser lan jarang nonton drama televisi utawi film. [1] Anggota Morning Musume ingkang dipungemari inggih punika Rika Ishikawa.[1] Ing wulan Oktober 2005, lamaranipun kangge nderek Audisi Anggota Pendiri AKB48 kasunyatanipun dipuntampi . Piyambakipun dipunhubungi lan dipuntampi dateng keesokan dintenipun ing Tokyo kangge wawancara. Ananging saksampune berunding kaliyan ibunipun, piyambakipun batal kesah ing Tokyo.[2] Ing wulan Juli taun saklajengipun, piyambakipun nyobi malih nglamar, ing wanci punika ing Audisi Morning Musume Angkatan Happy 8. saking jumlah 6883 peserta[3], piyambakipun kalebet salah satunggaling saking 25 tiyang ingkang lulus seleksi tahap kaping kalih, ananging pungkasanipun mboten lulus tahap pungkasan.

Piyambakipun Audisi Penambahan Anggota AKB48 Gelombang Kaping tiga lan dipunnyatakaken lulus ing tanggal 3 Desember 2006.[4] Minggu saklajengipun tanggal 9 Desember 2006, piyambakipun dipuntepangaken kawiwitan dados calon anggota Tim B ing konser ambal warsa kawiwitan AKB48 1st Anniversary Live "Seizoroi Daze! A K B !" (AKB48 1st ANNIVERSARY LIVE 〜勢ぞろいだぜ!「A」「K」「B」!〜?).[5] Saksampune lulus sekolah menengah kawiwitan, piyambakipun pindah ing Tokyo ing wulan Maret 2007. Ing tanggal 8 April 2007, piyambakipun naik ing atas panggung kangge kawiwitan ing Teater AKB48 minangka anggota Tim B.[6] Dipunwiwiti wulan April 2009, Kashiwagi tampil secara reguler minangka reporter cuaca (Otenki Oneesan) kangge segmen prakiraan cuaca, program informasi Hiruobi! ing jaringan televisi TBS.[7] Ing pamilihan umum anggota senbatsu kangge singel ke-13 ingkang kalangsungan saking wulan Juni ngantos Juli 2009, asmanipun mlebet ing urutan nomor 9, sekaligus mlebet ing salebeting anggota senbatsu menawi promosi ing media massa.[8]

Jumbuh kaliyan ndalu konser peringatan 135 taun harian Yomiuri Shimbun AKB 104 Senbatsu Member Sokaku Matsuri, 23 Agustus 2009, dipunumumaken perombakan personel AKB48. Piyambakipun dipuntunjuk dados kapten Tim B ingkang enggal .[9] Piyambakipun wiwit njabat kapten Tim B ingkang enggal ngantos 21 Mei 2010.[10]

  1. ^ Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng hanakimi
  2. ^ "Duet", Shueisha, edisi Juni 2009, 「4年前のチームAのオーディションにも応募したんです」
  3. ^ "モーニング娘。8期メンバー". モーニング娘。歴代メンバー. http://morningmusume.sblo.jp/article/5120537.html. Retrieved 23 January 2012.
  4. ^ "AKBメンバーが選ぶ“イチオシ曲”を一挙公開!". zakzak. 20 January 2012. http://www.zakzak.co.jp/entertainment/ent-news/news/20120120/enn1201201244010-n1.htm. Retrieved 23 January 2012.
  5. ^ "AKB48 1st Anniversary LIVE! 勢ぞろいだぜ『A』『K』『B』! - Part3『チームB候補生』". Scramble Egg. http://www.scramble-egg.com/artist/event06/akb48_09.htm. Retrieved 23 January 2012.
  6. ^ "AKB48の4月8日". AKB48@メモリスト メンバー観察日記. http://akb48.blog48.fc2.com/blog-entry-4545.html. Retrieved 23 January 2012.
  7. ^ "フレンチ・キス :ユニット名が「恥ずかしくて……」 AKB48発の“親に紹介したい”3人組". Mantan Web. 2010-08-28. Archived from the original on 10 July 2012. http://archive.is/QQb5. Retrieved 2 February 2012.
  8. ^ "AKB48 13thシングル選抜総選挙 結果発表". AKB48 Official Blog. http://ameblo.jp/akihabara48/image-10295990045-10210039904.html. Retrieved 23 January 2012.
  9. ^ "AKB48『AKB104 選抜メンバー組閣祭り』(武道館公演)記者会見". Scramble Egg. http://www.scramble-egg.com/artist/akb48/86nipponbudokan.htm. Retrieved 23 January 2012.
  10. ^ "AKB48チームB 5th『シアターの女神』公演曲名と第一印象". Scramble Egg. http://blog.scramble-egg.com/archives/50328732.html. Retrieved 23 January 2012.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yuki_Kashiwagi&oldid=879858"