Yuki Kashiwagi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kashiwagi Yuki
Paraban Yukirin (ゆきりん?)
Saka Kagoshima, Prefektur Kagoshima, Jepang
Génre J-pop
Mangsa akarya 2006 - sekarang
Labèl King Records
Sing magepokan AKB48

Yuki Kashiwagi (柏木 由紀 Kashiwagi Yuki?, lair ing Kagoshima, 15 Juli 1991; umur 26 taun) inggih punika penyanyi idola Jepang anggota sisan kapten Tim B AKB48. Piyambakipun ugi anggota unit French Kiss dari AKB48.

Karier[besut | besut sumber]

Manawi taksih sekolah dhasar, piyambakipun sanget remen Morning Musume lan nggadahi gegayuhan dados idola.[1] Piyambakipun sanget bingah ningali DVD konser lan jarang nonton drama televisi utawi filem.[1] Anggota Morning Musume ingkang dipungemari inggih punika Rika Ishikawa.[1] Ing wulan Oktober 2005, lamaranipun kanggé ndhèrèk Audisi Anggota Pendiri AKB48 kasunyatanipun dipuntampi. Piyambakipun dipunhubungi lan dipuntampi dateng keesokan dintenipun ing Tokyo kanggé wawancara. Ananging sasampunipun berunding kaliyan ibunipun, piyambakipun batal kesah ing Tokyo.[2] Ing wulan Juli taun salajengipun, piyambakipun nyobi malih nglamar, ing wanci punika ing Audisi Morning Musume Angkatan Happy 8. saking jumlah 6883 peserta[3], piyambakipun kalebet salah satunggaling saking 25 tiyang ingkang lulus seleksi tahap kaping kalih, ananging pungkasanipun boten lulus tahap pungkasan.

Piyambakipun Audisi Penambahan Anggota AKB48 Gelombang Kaping tiga lan dipunnyatakaken lulus ing tanggal 3 Dhésèmber 2006.[4] Minggu salajengipun tanggal 9 Dhésèmber 2006, piyambakipun dipuntepangaken kawiwitan dados calon anggota Tim B ing konser ambal warsa kawiwitan AKB48 1st Anniversary Live "Seizoroi Daze! A K B !" (AKB48 1st ANNIVERSARY LIVE 〜勢ぞろいだぜ!「A」「K」「B」!〜?).[5] Saksampune lulus sekolah menengah kawiwitan, piyambakipun pindah ing Tokyo ing wulan Maret 2007. Ing tanggal 8 April 2007, piyambakipun naik ing atas panggung kanggé kawiwitan ing Teater AKB48 minangka anggota Tim B.[6] Dipunwiwiti wulan April 2009, Kashiwagi tampil kanthi reguler minangka reporter cuaca (Otenki Oneesan) kanggé segmen prakiraan cuaca, program informasi Hiruobi! ing jaringan televisi TBS.[7] Ing pamilihan umum anggota senbatsu kanggé singel ke-13 ingkang kalangsungan saking wulan Juni ngantos Juli 2009, namanipun mlebet ing urutan nomor 9, sisan mlebet ing salebeting anggota senbatsu manawi promosi ing media massa.[8]

Jumbuh kaliyan ndalu konser peringatan 135 taun harian Yomiuri Shimbun AKB 104 Senbatsu Member Sokaku Matsuri, 23 Agustus 2009, dipunumumaken perombakan personel AKB48. Piyambakipun dipuntunjuk dados kapten Tim B ingkang énggal.[9] Piyambakipun wiwit njabat kapten Tim B ingkang énggal ngantos 21 Mèi 2010.[10]

  1. ^ a b c Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng hanakimi
  2. ^ "Duet", Shueisha, edisi Juni 2009, 「4年前のチームAのオーディションにも応募したんです」
  3. ^ "モーニング娘。8期メンバー". モーニング娘。歴代メンバー. Dijupuk 23 January 2012. 
  4. ^ "AKBメンバーが選ぶ“イチオシ曲”を一挙公開!". zakzak. 20 January 2012. Dijupuk 23 January 2012. 
  5. ^ "AKB48 1st Anniversary LIVE! 勢ぞろいだぜ『A』『K』『B』! - Part3『チームB候補生』". Scramble Egg. Dijupuk 23 January 2012. 
  6. ^ "AKB48の4月8日". AKB48@メモリスト メンバー観察日記. Dijupuk 23 January 2012. 
  7. ^ "フレンチ・キス :ユニット名が「恥ずかしくて……」 AKB48発の“親に紹介したい”3人組". Mantan Web. 2010-08-28. Diarsip saka sing asli ing 10 July 2012. Dijupuk 2 February 2012. 
  8. ^ "AKB48 13thシングル選抜総選挙 結果発表". AKB48 Official Blog. Dijupuk 23 January 2012. 
  9. ^ "AKB48『AKB104 選抜メンバー組閣祭り』(武道館公演)記者会見". Scramble Egg. Dijupuk 23 January 2012. 
  10. ^ "AKB48チームB 5th『シアターの女神』公演曲名と第一印象". Scramble Egg. Dijupuk 23 January 2012.