Yoona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Im Yoona
임윤아
林潤娥
Yoona at "Pirates" VIP premiere, 29 July 2014.jpg
Yoona (2014)
Pratélan latar wuri
Paraban Im Yoon-Ah (임윤아)
Saka

Seoul, Koréa Kidul

Boyfriend =Imam Firdaus
Génre K-pop, Dance-pop
Mangsa akarya 2004(Model); 2007 (Singer & Actress)
Labèl SM Entertainment
Sing magepokan Girls' Generation (2007-sapunika)
SM Town
Sana jaringan Official website
Im Yoona signature.png
Signature of Yoona

Asma Korea
Hangul 임윤아
Hanja
Alihaksara sing Disampurnakaké Im Yun-a
McCune–Reischauer Im Yuna

Yoona ingkang gadhahi asma lair ‘’’Im Yoon Ah’’’ inggih punika salah satunggalipun anggota saking Girls Generation (So Nyu Shi Dae/SNSD) inggih punika girl band ingkang misuwur saking Koréa Kidul. Yonna lair tanggal 30 Mei 1990 ing Seoul.

Profil Saking Yoona[besut | besut sumber]

  • Asma: Im Yoon Ah, Lim Yoon Ah, Im Yun A
  • Asma panggung: Yoona
  • Asma ing SNSD: Charming Girl
  • Asma Sapanunggalipun: Little Deer, Retarol, Flower Deer, Powerful Yoona, Bravery Yoona, YoonaABC
  • Makna Asma: putra alit kang boten gadhahi dosa
  • Dhuwuripun: 166 cm
  • Posisi: Dancer no 3 ing SNSD kang biyantu vokal
  • No Favorit: 93
  • Damelipun: Penyanyi, Aktris, Model lan MC
  • Papan, Tanggal Lair: Seoul, 30 Mei 1990
  • Zodiak: Gemini
  • Agensi: SM Entertainment
  • Kpop Group: SNSD
  • Tembang Favorit: Complete[1]

Dramaipun[besut | besut sumber]

Album[besut | besut sumber]

Album Yoona ingkang piyambakan namung wonten setunggal inggih punika ‘’’Innisfree Day’’’ ing taun 2010.

Penghargaan[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)duniabaca.com(dipuntingali tanggal 11 Agustus 2011)
  2. ^ (id)www.pelangidrama.net(dipuntingali tanggal 11 Agustus 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yoona&oldid=1100896"