Yoona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Im Yoona
임윤아
Yoona at "Pirates" VIP premiere, 29 July 2014.jpg
Yoona (2014)
Pratélan latar wuri
ParabanIm Yoon-Ah (임윤아)
SakaSeoul, Koréa Kidul Boyfriend =Imam Firdaus
GénreK-pop, Dance-pop
Mangsa akarya2007 (Singer & Actress)
LabèlSM Entertainment
Sing magepokanGirls' Generation (2007-sapunika)
SM Town
Sana jaringanOfficial website
Im Yoona signature.png
Signature of Yoona

Nama Koréa
Hangul임윤아
Alihaksara Koréa Kang SinampurnaIm Yun-a
McCune–ReischauerIm Yuna

Yoona ingkang gadhah asma lair ‘’’Im Yoon Ah’’’ inggih punika salah satunggalipun anggota saking Girls Generation (So Nyu Shi Dae/SNSD) inggih punika girl band ingkang misuwur saking Koréa Kidul. Yonna lair tanggal 30 Mèi 1990 ing Seoul.

Profil Saking Yoona[besut | besut sumber]

  • Asma: Im Yoon Ah, Lim Yoon Ah, Im Yun A
  • Asma panggung: Yoona
  • Asma ing SNSD: Charming Girl
  • Asma Sapanunggalipun: Little Deer, Retarol, Flower Deer, Powerful Yoona, Bravery Yoona, YoonaABC
  • Makna Asma: putra alit kang boten gadhah dosa
  • Dhuwuripun: 166 cm
  • Posisi: Dancer no 3 ing SNSD kang biyantu vokal
  • No Favorit: 93
  • Damelipun: Penyanyi, Aktris, Model lan MC
  • Papan, Tanggal Lair: Seoul, 30 Mèi 1990
  • Zodiak: Gemini
  • Agensi: SM Entertainment
  • Kpop Group: SNSD
  • Tembang Favorit: Complete[1]

Dramaipun[besut | besut sumber]

Album[besut | besut sumber]

Album Yoona ingkang piyambakan namung wonten satunggal inggih punika ‘’’Innisfree Day’’’ ing taun 2010.

Penghargaan[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. duniabaca.com(dipuntingali tanggal 11 Agustus 2011)
  2. www.pelangidrama.net(dipuntingali tanggal 11 Agustus 2011)