Yoona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Im Yoona
임윤아
Yoona at "Pirates" VIP premiere, 29 July 2014.jpg
Yoona (2014)
Pratélan latar wuri
Paraban Im Yoon-Ah (임윤아)
Saka

Seoul, Koréa Kidul

Boyfriend =Imam Firdaus
Génre K-pop, Dance-pop
Mangsa akarya 2007 (Singer & Actress)
Labèl SM Entertainment
Sing magepokan Girls' Generation (2007-sapunika)
SM Town
Sana jaringan Official website
Im Yoona signature.png
Signature of Yoona

Nama Koréa
Hangul 임윤아
Alihaksara Koréa Kang Sinampurna Im Yun-a
McCune–Reischauer Im Yuna

Yoona ingkang gadhah asma lair ‘’’Im Yoon Ah’’’ inggih punika salah satunggalipun anggota saking Girls Generation (So Nyu Shi Dae/SNSD) inggih punika girl band ingkang misuwur saking Koréa Kidul. Yonna lair tanggal 30 Mèi 1990 ing Seoul.

Profil Saking Yoona[besut | besut sumber]

  • Asma: Im Yoon Ah, Lim Yoon Ah, Im Yun A
  • Asma panggung: Yoona
  • Asma ing SNSD: Charming Girl
  • Asma Sapanunggalipun: Little Deer, Retarol, Flower Deer, Powerful Yoona, Bravery Yoona, YoonaABC
  • Makna Asma: putra alit kang boten gadhah dosa
  • Dhuwuripun: 166 cm
  • Posisi: Dancer no 3 ing SNSD kang biyantu vokal
  • No Favorit: 93
  • Damelipun: Penyanyi, Aktris, Model lan MC
  • Papan, Tanggal Lair: Seoul, 30 Mèi 1990
  • Zodiak: Gemini
  • Agensi: SM Entertainment
  • Kpop Group: SNSD
  • Tembang Favorit: Complete[1]

Dramaipun[besut | besut sumber]

Album[besut | besut sumber]

Album Yoona ingkang piyambakan namung wonten satunggal inggih punika ‘’’Innisfree Day’’’ ing taun 2010.

Penghargaan[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. duniabaca.com(dipuntingali tanggal 11 Agustus 2011)
  2. www.pelangidrama.net(dipuntingali tanggal 11 Agustus 2011)