Yongky Safanayong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Yongky Safanayong (lair ing Bandung, 26 Agustus 1950, wafat 11 Maret 2015) yaiku salah sijiné juru grafis misuwur ing Indonesia, uga dadi perintis ing pendhidhikan desain grafis ing Indonesia. Dheweke almuni jurusan Desain, Universitas Trisakti, Jakarta, 1980. Dheweke banjur dadi dosen ing universitas sing padha wiwit taun 1980-2004. Saliyane mulang, dheweke uga dadi desainer (ora mung grafis, nanging uga produk, tekstil, interior kaliyan mébel).[1]

Buku[besut | besut sumber]

Yongky Safanayong uga ngarang buku:

  • Desain Komunikasi Visual Terpadu (2006)

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. "Yongky Safanayong". www.goodreads.com. Dijupuk 2018-10-26.