Yogurt kedhelé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Soy yogurt
Sojade-organic-lactosefree-vegan-additive-free-soy-yogurt-from-Germany-400g-pint-1024px.jpg
Soy yogurt looks like regular cream yogurt
Jeneng liyanéSoya yogurt, soygurt, yofu
JinisYogurt
Woworan pokokSoy milk, yogurt culture
Buku masakan: Soy yogurt  Médhia: Soy yogurt
Yogurt kedelai disedhiyakake nganggo blueberry.

yogurt dhele, uga diarani minangka Soya yogurt, Soygurt utawa Yofu (a portmanteau saka yo gurt lan kanggo fu ), iku yogurt disiapake karo susu soya.

Yogurt kedelai digawe nggunakake susu kedele, nambah bakteri yogurt ( Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus lan Streptococcus salivarius subsp. Thermophilus ), kadhang-kadhang nambah pemanis kayata fruktosa, glukosa, utawa gula .

[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Soy yogurt