Xzibit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Xzibit
Xzibit 2007.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Alvin Nathaniel Joiner
Génre Hip hop
Pakaryan Rapper, aktor, TV host
Mangsa akarya 1994 – saiki
Labèl Loud, Sony, Open Bar, Koch, Goliath
Sing magepokan Likwit Crew, Tha Alkaholiks, Dr. Dre, Snoop Dogg, Ras Kass, Kurupt,Saafir, Jellyroll, X-Ecutioners, Eminem
Sana jaringan www.xzibit.com

Xzibit ya iku, jeneng kondhang saka Alvin Nathaniel Joiner (lair ing Detroit, Michigan, Amérika Sarékat, 18 Sèptèmber 1974; umur 42 taun), dhèwèké iku rapper, aktor lan panatacara télévisi saka Amérika Sarékat, uga ditepungi dadi panatacara MTV Pimp My Ride.

Albumé sing paling laris ya iku Restless kanthi single X.

Diskografi[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Xzibit&oldid=1100267"