Xzibit

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Xzibit

Latar wuri
Jeneng Alvin Nathaniel Joiner
Lair 18 September 1974 (umur 39)
Detroit, Michigan, Amérika Sarékat
Génré Hip hop
Pegawéyan Rapper, aktor, TV host
Taun aktif 1994 – saiki
Label Loud, Sony, Open Bar, Koch, Goliath
Magepokan karo Likwit Crew, Tha Alkaholiks, Dr. Dre, Snoop Dogg, Ras Kass, Kurupt,Saafir, Jellyroll, X-Ecutioners, Eminem
Situs wèb www.xzibit.com

Xzibit yaiku, jeneng kondhang saka Alvin Nathaniel Joiner (lair ing Detroit, Michigan, Amérika Sarékat, 18 September 1974; umur 39 taun), dhèwèké kuwi rapper, aktor lan panatacara télévisi saka Amérika Sarékat, uga ditepungi dadi panatacara MTV Pimp My Ride.

Albumé sing paling laris yaiku Restless kanthi single X.

Diskografi[sunting | sunting sumber]

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Xzibit&oldid=831046"