Xzibit

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Xzibit
Xzibit 2007.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Alvin Nathaniel Joiner
Génre Hip hop
Pakaryan Rapper, aktor, TV host
Mangsa akarya 1994 – saiki
Labèl Loud, Sony, Open Bar, Koch, Goliath
Sing magepokan Likwit Crew, Tha Alkaholiks, Dr. Dre, Snoop Dogg, Ras Kass, Kurupt,Saafir, Jellyroll, X-Ecutioners, Eminem
Sana jaringan www.xzibit.com

Xzibit yaiku, jeneng kondhang saka Alvin Nathaniel Joiner (dipunlairaken ing Detroit, Michigan, Amérika Sarékat, 18 September 1974; umur 41 taun), dhèwèké kuwi rapper, aktor lan panatacara télévisi saka Amérika Sarékat, uga ditepungi dadi panatacara MTV Pimp My Ride.

Albumé sing paling laris yaiku Restless kanthi single X.

Diskografi[sunting | Owah sumber]

Cathetan sikil[sunting | Owah sumber]

Pranala njaba[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Xzibit&oldid=831046"