Xzibit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Xzibit
Xzibit 2007.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lairAlvin Nathaniel Joiner
GénreHip hop
PakaryanRapper, aktor, TV host
Mangsa akarya1994 – saiki
LabèlLoud, Sony, Open Bar, Koch, Goliath
Sing magepokanLikwit Crew, Tha Alkaholiks, Dr. Dre, Snoop Dogg, Ras Kass, Kurupt,Saafir, Jellyroll, X-Ecutioners, Eminem
Sana jaringanwww.xzibit.com

Xzibit ya iku, jeneng kondhang saka Alvin Nathaniel Joiner (lair ing Detroit, Michigan, Amérikah Sarékat, 18 Sèptèmber 1974; umur 45 taun), dhèwèké iku rapper, aktor lan panatacara télévisi saka Amérikah Sarékat, uga ditepungi dadi panatacara MTV Pimp My Ride.

Albumé sing paling laris ya iku Restless kanthi single X.

Diskografi[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]