Woh abang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pandanus conoideus
Red Fruit.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Liliopsida
Ordho: Pandanales
Famili: Pandanaceae
Génus: Pandanus
Spésies: P. Conoideus
Jeneng binomial
Pandanus conoideus
Lam.

Woh abang ya iku sawijining jinis tuwuhan woh tradhisional saka Papua. Déning masarakat Wamena, Papua, woh iki karan kuansu. Jeneng elmiahe Pandanus Conoideus Lam amarga woh abang kalebu tuwuhan sajeroning kulawarga pandan-pandanan dengan wit kang wujud pandan, nanging dhuwur tuwuhan iki bisa nganti 16 mèter.