Woh Abang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pandanus conoideus
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Kelas: Liliopsida
Ordo: Pandanales
Kulawarga: Pandanaceae
Marga: Pandanus
Jinis: P. Conoideus
Jeneng binomial
Pandanus conoideus
Lam.

Woh abang ya iku sawijining jinis tanduran woh tradisional saka Papua. Déning masyarakat Wamena, Papua, woh iki disebut kuansu. Jeneng elmiahe Pandanus Conoideus Lam amarga woh abang kalebu tanduran jroning kaluwarga pandan-pandanan dengan wit kang arupa pandan, ananging dhuwur tanduran iki bisa nganti 16 meter.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Woh_Abang&oldid=1107792"