Windows Mail

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Windows Mail
Pangembang Microsoft
Versi rilis terbaru 6.0.6000.16386 / 8 November 2006
Sistem operasi Microsoft Windows Vista
Jenis Pelanggan e-mel, pelanggan berita
Lisènsi EULA proprietari
Situs web Windows Vista: Features Explained: Mail

Windows Mail punika klien email lan grup warta kang kalebu ing piranti lunak sistem operasi Windows Vista. Piranti lunak iki penerus saka Outlook Express. Nanging, iku iki mengko diganti karo Windows Live Mail miwiti 2007.

Owah-owahan[besut | besut sumber]

Kajaba saka[besut | besut sumber]

  • E-mail wis disimpen ing file kapisah lan ora ing database file terpadu.
  • Informasi persiyapan sing ora manèh disimpen ing pendaptaran.
  • Filter spam.
  • Filter phishing.
  • Microsoft Bantuan Kelompok.

Abang[besut | besut sumber]

  • WebDAV.
  • Pengguna ora bisa ngganti identitas.

Pranala njaba[besut | besut sumber]