William Shakespeare

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
William Shakespeare

William Shakespeare (dibaptis 26 April 1564-23 April miturut tarikh Kalendher Julius utawa 3 Mèi 1616 miturut tarikh Kalendher Grégorius), iku kerep diarani dadi salah sijining sastrawan Inggris sing gedhé dhéwé. Dhèwèké manulis tragedhi lan komedhi sing kwalitasé dhuwur. Enggoné manulis antara taun 1585 lan 1613. Nanging karya-karyané isih diwaca lan disinaoni nganti sepréné saubenging jagat.

Shakespeare miyos ing Stratford-upon-Avon lan séda ing London.

Pratélan Karya[besut | besut sumber]