William Shakespeare

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

William Shakespeare (dibaptis 26 April 1564 - 23 April miturut tarikh Kalendher Julian utawa 3 Mei 1616 miturut tarikh Kalendher Gregorian), iku kerep diarani dadi salah sijining sastrawan Inggris sing gedhé dhéwé. Dhèwèké manulis tragedhi lan komedhi sing kwalitasé dhuwur. Enggoné manulis antara taun 1585 lan 1613. Nanging karya-karyané isih diwaca lan disinaoni nganti sepréné saubenging jagat.

Shakespeare miyos ing Stratford-upon-Avon lan séda ing London.

Daftar Karya[sunting | Owah sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.