Willem Rooseboom

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Willem Rooseboom (Amsterdam, 9 Maret 1843-Den Haag, 6 Maret 1920) iku Gubernur-Jéndral Indhiya Nèderlan.

Dhèwèké wiwit maréntah antara tanggal 3 Oktober 1899 nganti tanggal 1 Oktober 1904.

Uga delengen[besut | besut sumber]