Willem Rooseboom

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Willem Rooseboom (Amsterdam, 9 Maret 1843 - Den Haag, 6 Maret 1920) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda.

Dhèwèké wiwit maréntah antara tanggal 3 Oktober 1899 nganti tanggal 1 Oktober 1904.

Uga delengen[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Willem_Rooseboom&oldid=1087586"