Willem Alting

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Willem Alting

Willem Alting (Groningen, 11 November 1724 - Kampung Melayu, Batavia, 7 Juni 1800) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 32. Dhèwèké maréntah antara taun 17801796.

Uga delengen[besut | besut sumber]