Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wulan Asia Wikipédia
Sun Wiki.svg

Wulan Asia Wikipédia iku kagiyatan besutandhing (edit-a-thon) taunan sing ancas ngundhakaké sesurupan antarané paguyuban-paguyuban Asia ing Wikipédia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2017, kagiyatan Wulan Asia ing Wikipédia Jawa nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel sing gegayutan nagara-nagara ing Asia. Ing taun kapungkur, éwon artikel disumbangaké sarana puluhan basa ing dalem Wulan Asia Wikipédia.

Minangka tandhaning tetepungan antarané paguyuban-paguyuban Asia ing Wikipédia, saben wong sing mèlu manawa kasil nggawé artikel sing minangkani paugeran lan saorané cacah papat (4) bakal nampa kertu pos Wikipédia rancangan mirunggan saka nagara-nagara njaban rangkah sing mèlu kagiyatan iki.

Para Wikipédia sing nggawé artikel akèh dhéwé ing saben Wikipédia bakal kanugrahan jejuluk "Duta Asia Wikipédia". Mirunggan ing Wikipédia Jawa, sapa sing gawé artikel akèh dhéwé uga bakal dibebungahi novèl Wong Njaba.

Asia (orthographic projection).svg

Paugeran

Ringkesé mangkéné: gawéa artikel anyar bab Asia (wong, panggon, budaya, lsp.) sing ngemu saorangé 300 tembung utawa 3.000 bèt (byte), sinartan sumberé, ing dalem wulan Novèmber 2017 iki. Artikel wujud pratélan ora kaétung.

  • Artikel kudu gawéan anyar déning panjenengan (dudu saka ngembangaké artikel rintisan) sing panggawéné antarané tanggal 1 Novèmber 2017 0:00 lan 30 Novèmber 2017 23:59 (UTC).
  • Artikel ngemu saorané 300 tembung utawa 3.000 bèt.
  • Artikel kudu minangkani paugeran kalayakan artikel.
  • Artikel ngrembug bab sajabané Indonésia, contoné bab Jepang, Koréa, Indhiya, utawa nagara Asia liyané.
  • Artikel ngemu réferènsi sing patut; ukara sing kurang mitayani utawa isih dadi perdondi ing sajeroning artikel kudu bisa diyektèkaké lumantar sitiran sing kapacak sajeroning artikel iku.
  • Artikel kena wujud pertalan saka Wikipédia liya.
  • Artikel ora kena wujud pertalan mesin wutuh, nanging kudu dibesut dhisik.
  • Artikel ora kena prakara (kena tag déning admin).
  • Artikel ngemu tulisan sing informatif.
  • Artikel bisa ngrembug samubarang bab sing gegayutan Asia.
  • Artikel sing dikumpul panitya kudu dipriksa panitya liya.
  • Cathetan: Panitya bakal nemtokaké yèn sawijining artikel tinampa utawa ora tinampa.
  • Nalika panjenengan kasil nggawé artikel sing minangkani paugeran cacah 4, panjenengan bakal nampa kertu pos WAW saka salah siji paguyuban Wikipédia ing Asia.
  • Duta Asia Wikipédia bakal nampa partisara (sèrtifikat) tinandhatanganan afiliasi-afiliasi Asia uga kertu pos siji tambahan. Wacaa kaca Pitakon saperlu ngertèni informasi luwih akèh.

Panitya

Dhaftar

Dhaftarana lumantar pranala iki. Panjenengan kena ndhaftar kapan waé. Panitya bakal mriksa manawa artikel wis miturut paugeran apa durung.

Pangumpulan artikel

Péngin ngirim artikel kanggo Wulan Asia Wikipédia? Kumpulaké artikelé panjenengan lumantar piranti Fountain.

Manawa panjenengan kangélan utawa ngalami masalah nalika nganggo Fountain, kandhakaké masalahé panjenengan ing kéné. Manawa panjenengan isih ngalami masalah, panjenengan bisa ngumpulaké artikelé panjenengan ing kéné.