Naraguna:Agathavidya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Senja di Pelabuhan Karimunjawa

Aku kontributor Wikipédia Jawa wiwit Novèmber 2018!