Wikipedia:ProyèkWiki Vorstenlanden

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Vorstenlanden ing taun 1830

Sugeng rawuh ing ProyèkWiki Vorstenlanden, proyèk ing Wikipédia Jawa kang ancas ngapiki artikel-artikel gegayutan Vorstenlanden utawa wewengkon tilasing Karaton Mataram Anyar kang kapérang dadi papat: Kasultanan Ngayogyakarta, Kadipatèn Pakualam, Kasunanan Surakarta, lan Kadipatèn Mangkunagara. Pangajab anané ProyèkWiki iki supaya para polentèr kang ndhemeni babagan Vorstenlanden bisa nglumpuk ing kéné lan bebarengan ndandani artikel-artikel bab iku. Manawa sira péngin gabung ing ProyèkWiki iki, mangga tandha tangan ing ngisor iki.

Polentèr[besut sumber]

Ayahan lan gegayuhan[besut sumber]

ProyèkWiki iki ancas ngundhakaké mutuné artikel-artikel kang gegayutan Vorstenlanden. Kang bisa kogarap ing ProyèkWiki iki ana sawatara.

  • Gawé artikel kang gegayutan Vorstenlanden kang durung ana ing Wikipédia Jawa
  • Dandani mutu artikel kang gegayutan Vorstenlanden kang wis ana ing Wikipédia iki
  • Wuwuhi sumber kang mitayani marang artikel
  • Larasaké basa Jawa kang kaanggo ing artikel marang basa Jawa baku.
  • Awasi owah-owahan marang artikel-artikel bab Vorstenlanden.
  • Ajak wong supaya mèlu ngayahi ProyèkWiki iki.

Gegayuhaning ProyèkWiki iki ya iku ngasilaké artikel pethingan cacah siji saben sasiné.

Pratélan artikel[besut sumber]

Paugeran[besut sumber]

Sumber njaba[besut sumber]

  • sastra.org - Program Digitalisasi Sastra Daerah Yayasan Sastra Lestari (Yasri)