Wikipedia:ProyèkWiki Vorstenlanden

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Vorstenlanden ing taun 1830

Sugeng rawuh ing ProyèkWiki Vorstenlanden, proyèk ing Wikipédia Jawa kang ancas ngapiki artikel-artikel gegayutan Vorstenlanden utawa wewengkon tilasing Karaton Mataram Anyar kang kapérang dadi papat: Kasultanan Ngayogyakarta, Kadipatèn Pakualam, Kasunanan Surakarta, lan Kadipatèn Mangkunagara. Pangajab anané ProyèkWiki iki supaya para polentèr kang ndhemeni babagan Vorstenlanden bisa nglumpuk ing kéné lan bebarengan ndandani artikel-artikel bab iku. Manawa sira péngin gabung ing ProyèkWiki iki, mangga tandha tangan ing ngisor iki.

Polentèr[besut sumber]

Ayahan lan gegayuhan[besut sumber]

ProyèkWiki iki ancas ngundhakaké mutuné artikel-artikel kang gegayutan Vorstenlanden. Kang bisa kogarap ing ProyèkWiki iki ana sawatara.

  • Gawé artikel kang gegayutan Vorstenlanden kang durung ana ing Wikipédia Jawa
  • Dandani mutu artikel kang gegayutan Vorstenlanden kang wis ana ing Wikipédia iki
  • Wuwuhi sumber kang mitayani marang artikel
  • Larasaké basa Jawa kang kaanggo ing artikel marang basa Jawa baku.
  • Awasi owah-owahan marang artikel-artikel bab Vorstenlanden.
  • Ajak wong supaya mèlu ngayahi ProyèkWiki iki.

Gegayuhaning ProyèkWiki iki ya iku ngasilaké artikel pethingan cacah siji saben sasiné.

Pratélan artikel[besut sumber]

Paugeran[besut sumber]

Sumber njaba[besut sumber]

  • sastra.org - Program Digitalisasi Sastra Daerah Yayasan Sastra Lestari (Yasri)