Wastafel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tenggelam kasedhiya ing macem-macem warna

Wastafel - uga dikenal kanthi jeneng liyane kalebu sinker, lan cekungan tangan - yaiku pipa pipa bentuk mangkok sing digunakake kanggo ngumbah tangan, ngumbah piring, lan tujuan liyane. Tenggelam duwe taps (faucet) sing nyedhiyakake banyu panas lan adhem lan bisa uga kalebu fitur semprotan sing bisa digunakake kanggo mbilas kanthi luwih cepet. Uga kalebu saluran kanggo mbusak banyu bekas; saluran iki bisa uga kalebu saringan lan / utawa piranti mati lan piranti pencegahan kebanjiran. Tenggelam uga duwe dispenser sabun terintegrasi. Akeh klelep, utamane ing pawon, dipasang ing jejer utawa ing njero meja .

Sawetara jedhing umum duwe faucet otomatis, sing nggunakake katup sensor gerakan kanggo ndeteksi tangan pangguna sing obah ing ngisor keran lan nguripake banyu. Sawetara wastafel pawon uga dilengkapi sprayer wastafel.

Galeri[besut | besut sumber]