Waru, Sidaarja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Waru
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Waru
Waru kapernah ing Jawa Wétan
Waru
Waru
Waru kapernah ing Indonésia
Waru
Waru
Koordhinat: 7°21′16″S 112°45′59″E / 7.35446°S 112.76652°E / -7.35446; 112.76652Koordhinat: 7°21′16″S 112°45′59″E / 7.35446°S 112.76652°E / -7.35446; 112.76652
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Sidaarja
Kodhe laladan
administrasi
35.15.18

Waru iku kacamatan ing Kabupatèn Sidaarja.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.