Warmare, Manokwari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Warmare
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua Kulon
KabupatènManokwari
Kode Kemendagri92.02.03 Edit the value on Wikidata

Warmare iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing kabupatèn Manokwari Propinsi Papua Kulon.

Kabupatèn Manokwari