Wangi-Wangi Kidul, Wakatobi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wangi-Wangi Kidul, Wakatobi
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Wakatobi {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Wangi-Wangi Kidul (basa Indonésia : Wangi-Wangi Selatan), iku kacamatan ing Kabupatèn Wakatobi Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan.

Kabupatèn Wakatobi, Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Kabupatèn Wakatobi

Kecamatan: Binongko | Kaledupa | Tomia | Wangi-Wangi | Wangi-Wangi Kidul

Kabupatèn Wakatobi