Tomia, Wakatobi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tomia, Wakatobi
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Wakatobi {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Tomia iku kacamatan ing Kabupatèn Wakatobi Propinsi Sulawesi Kidul-Wétan.

Kabupatèn Wakatobi, Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Kabupatèn Wakatobi

Kecamatan: Binongko | Kaledupa | Tomia | Wangi-Wangi | Wangi-Wangi Kidul

Kabupatèn Wakatobi