Wanderlust (filem 2012)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wanderlust
Gambar:Wanderlust Poster.jpg
DisutradaraniDavid Wain
Diprodhuseri
Ditulis déning
  • David Wain
  • Ken Marino
Dibintangi
DimusikiCraig Wedren
SinématografiMichael Bonvillain
Dibesut déning
  • David Moritz
  • Robert Nassau
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningUniversal Pictures
Tanggal metu
  • Fèbruari 24, 2012 (2012-02-24)
Suwéné
98 Menit[1]
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$35 Juta[2]
Kalarisan$24.2 Juta[3]

Wanderlust nggih punika sesirah filem komedi saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning David Wain. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario, sesarengan Ken Marino. Wondéné juru damel kapasrahaken dhumateng Judd Apatow, Ken Marino, Paul Rudd, lan David Wain. Musik dipucakaken déning Craig Wedren, sawetawis sinematografi kapasrahaken dhumateng Michael Vonvillain. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Paul Rudd, Jennifer Aniston, Justin THeroux, Malin Akerman, Lauren Ambrose, lan Joe Lo Truglio. Wanderlust kababar kagem sagung pamirsa Amérikah Sarékat ing surya 24 Februari 2012. Filem punika kalebet nguciwani, amargi saking rantaman $35 yuta namung kasil ngempalaken arta dumugi $24,2 yuta.[4][5][6][7][8]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "WANDERLUST (15)". British Board of Film Classification. 2012-01-09. Dijupuk 2012-10-28. 
  2. Amy Kaufman (February 23, 2012). "Movie Projector: 'Act of Valor' to gun down box-office rivals - latimes.com". Latimesblogs.latimes.com. Dijupuk 2012-02-26. 
  3. http://www.the-numbers.com/movie/Wanderlust#tab=summary
  4. "Jennifer Aniston begins filming ‘Wanderlust’ in Atlanta". Onlocationvacations.com. Dijupuk 2012-02-26. 
  5. "Pictures of Jennifer Aniston in Atlanta, GA Filming Wanderlust". Popsugar.com. Dijupuk 2012-02-26. 
  6. Eggers, Marc; B.J. Williams (2010-09-25). "Jennifer Aniston sightings, traffic concerns in Habersham". AccessNorthGa (Jacobs Media). Dijupuk 2012-02-26. 
  7. "Weekend Box Office: February 24–26, 2012". Box Office Mojo. Internet Movie Database. Dijupuk May 10, 2012. 
  8. Johnson, Zach (February 26, 2012). "Jennifer Aniston's Wanderlust Bombs at the Box Office". Yahoo!. Dijupuk May 10, 2012. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]