Vladislav Galkin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Vladislav Galkin
Lair Vladislav Sukhachev
(1971-11-25)25 Novèmber 1971
Leningrad, USSR
Pati 25 Fèbruari 2010
Moscow, Persekuthuan Rusia
Bangsa Rusia
Warga nagara  Uni Soviet,
 Rusia
Pakaryan aktor
Taun aktif 1981-2010

Vladislav Galkin (lair 25 Dhésèmber 1971 – pati 25 Fèbruari 2010 ing umur 38 taun) ya iku paraga filem lan téater saka Rusia.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]


Pranala njaba[besut | besut sumber]