University of east london

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
University of East London
East London University logo.png
Diadegaké 1992 - gained University Status
1970 - North East London Polytechnic
Jenis Public
Konselor Lord Rix
Mahasiswa 19,305[1]
Sarjana 14,230[1]
Magister 5,080[1]
Kampus Urban
Lokasi London, Inggris
Situs web http://www.uel.ac.uk/

University of East London (UEL) iku sawijining universitas sing basisé ing East End kutha London, Inggris. Universitas iki nduwèni watara 23.000 mahasiswa, sing basisé ing kampus Stratford lan Docklands.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]