University of east london

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
University of East London
East London University logo.png
Diadegaké1992 - gained University Status
1970 - North East London Polytechnic
JenisPublic
KonselorLord Rix
Mahasiswa19,305[1]
Sarjana14,230[1]
Magister5,080[1]
KampusUrban
LokasiLondon, Inggris
Situs webhttp://www.uel.ac.uk/

University of East London (UEL) iku sawijining universitas sing basisé ing East End kutha London, Inggris. Universitas iki nduwèni watara 23.000 mahasiswa, sing basisé ing kampus Stratford lan Docklands.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]