Ungaran (kutha)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ungaran iku kutha krajan Kabupatèn Semarang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Kutha iki dumunung ing sisih kidul Kutha Semarang. Wewengkon kutha Ungaran nyakup kacamatan Ungaran Kulon lan Ungaran Wétan. Kutha iki nduweni 2 alun alun,salah sawijine lapangan sing jenenge alun alun mini. Alun alun iki isih akeh pohoné.