Menyang kontèn

Umbu Ratu Nggay, Sumba Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Umbu Ratu Nggay, Sumba Tengah
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri53.17.04 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sumba Tengah {{{nama dati2}}}]]

Umbu Ratu Nggay iku kecamatan ing Kabupatèn Sumba Tengah Provinsi Nusa Tenggara Wétan. Asalé kecamatan iki kalebu wewengkon Kabupatèn Sumba Kulon, nanging kanthi anané pamekaran wewengkon Sumba Tengah, sabanjuré miturut Undhang undhang RI nomer 3 taun 2007,[1] kecamatan iki dadi ana ing sangisoré Kabupatèn Sumba Tengah.

Rujukan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Sumba Tengah