Ubud, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Jembar --- km²

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]]

[[Kategori:kacamatan ing Gianyar {{{jeneng dati2}}}]] [[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Ubud iku kecamatan ing Kabupaten Gianyar Propinsi Bali.

Kabupaten Gianyar


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ubud,_Gianyar&oldid=1044045"