UTC+08:45

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka UTC+8:45)

UTC+8:45 punika zona wektu sing dipigunakaké ing Australia. Wektu iki digunakake ing kabeh restoran ing roadside ing Eyre Dalan Gedhe ing Australia Kulon lan Australia Kidul. Iki zona wektu iki ora resmi dipigunakaké.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=UTC%2B08:45&oldid=883636"