Tunggang gunung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tunggang gunung iku wayah soré watara jam lima, nalika srengéngé mlangkring ana ing gigiring gunung. Kaanan wis rada peteng.

Pranala njaba[besut | besut sumber]