Tunggang gunung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Tunggang gunung iku wayah soré watara jam lima, nalika srengéngé mlangkring ana ing gigiring gunung. Kaanan wis rada peteng.

Pranala njaba[besut | besut sumber]