Awan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Awan utawa raina utawa rina iku pérangan wektu nalika pandom jam ana ing posisi 12:00. Awan jroning panggunaan aktivitas sadina-dina yaiku wektu antara tabuh 11.00 nganti tabuh 14.00. Miturut Bausastra Jawa Tim Balai Bahasa Yogyakarta, awan utawa siyang didhéefinisi minangkawayah nailkané ana srengéngé (kosok baliné bengi). Saliyané iku uga wayah nalikané srengéngé wis dhuwur.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Awan&oldid=834019"