Awan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Awan utawa raina utawa rina iku pérangan wektu nalika pandom jam ana ing posisi 12:00. Awan jroning panggunaan aktivitas sadina-dina ya iku wektu antara tabuh 11.00 nganti tabuh 14.00. Miturut Bausastra Jawa Tim Balai Basa Yogyakarta, awan utawa siyang didhéefinisi minangkawayah nailkané ana srengéngé (kosok baliné bengi). Saliyané iku uga wayah nalikané srengéngé wis dhuwur.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Awan&oldid=967563"