Ngasar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ngasar utawa soré ya iku wektu sakmantuné Bedhug duhur lan sakdèrèngé Surup (Magrib). Ing dalem kauripan sadinten-dinten, ngasar ya iku wektu jam 15:00 sampèk jam 18:00. Ing dalem wektu punika separoning tiyang padha mantunaken pengagawianè kanggé nemui wengi/surup (magrib) kanggé istirahat, lan amergi ngasar punika wektu penghubung antaraning awan lan wengi.