Menyang kontèn

Tibra layu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Tibra layu iku wayah soré watara jam setengah enem. Wektu iki teka sawisé wayah tunggang gunung sadurungé magrib surup.

Pranala njaba[besut | besut sumber]