Trowulan (disambiguasi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Trowulan bisa tegesé:

Manawi maksud artikel kula inggih sami kaliyan Trowulan situs tilas ibukutha Majapait, nuwun JV067Ririn rembugan