Menyang kontèn

Tortang talong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tortang talong
Top: Tortang talong with calamansi;
Bottom: Rellenong talong from Cebu stuffed with ground meat and vegetables
Jeneng liyanéeggplant omelette, tortalong, torta talong
Ajanganmain course, side dish
Panggonan asalPhilippines
Hawa ajanganWarm
Woworan pokokeggplant, eggs, salt
Variasirellenong talong
Panganan sairibpoqui poqui
Buku masakan: Tortang talong  Médhia: Tortang talong

Tortang talong, uga dikenal minangka omelette eggplant, [1] iku salah sawijining olahan Filipino omelette digawe dening pan-frying panggang kabèh eggplants dipped ing dicampur endhog. [2] [3] Iki minangka sarapan lan makan siang sing populer ing Filipina . Varian tortang talong sing umum digunakake yaiku talong rellenong, sing diiseni daging, panganan laut, lan / utawa sayuran.

Rujukan[besut | besut sumber]