Mangan awan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ing Inggris, nedha awan saka ploughman kalebu roti lan keju. Ditampilake ing kene kanthi pie daging.

Nedha awan, yaiku panganan sing dipangan udakara wayah awan .[1] Sajrone abad kaping 20, tegese mbaka sithik nyuda panganan sing dipangan awan. Nedha awan biasane minangka panganan kaping pindho saben dina, sawise sarapan . Panganan kasebut beda-beda gumantung karo budaya, lan jinis signifikan ana ing macem-macem tlatah ing jagad iki.

Galeri[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Alan Davidson (21 August 2014). The Oxford Companion to Food. OUP Oxford. p. 478. ISBN 978-0-19-104072-6.