Toribulu, Parigi Moutong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Toribulu
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Tengah
KabupatenParigi Moutong

Toribulu inggih menika salah sawijininv

kecamatan ing Kabupaten Parigi Moutong, Sulawesi Tengah, Indonesia . Kecamatan iki sekitar 75 Km saka ibukutha Kabupaten Parigi Moutong nganti sisih lor. Pusat pamrentahan ana ing desa Toribulu .

Desa / kelurahan[besut | besut sumber]

  1. Pinotu
  2. Sibalago
  3. Sienjo
  4. Singura
  5. Tomoli
  6. Tomoli Kidul
  7. Toribulu

Cathetan[besut | besut sumber]